Doorgaan naar hoofdcontent

Stappen voor glanzend haar


Zoek uit wat je moet doen om een ​​glanzend haar, ongeacht je haartype hebben.
  • Eten: Als je eet rechts zal bijdragen aan uw haar is gezonder en dus helderder.Voedingsmiddelen rijk aan vitamine E (groene bladgroenten, noten, avocado's, ...) kan u helpen om het glanzend. Het haar moet ook esenciaes twee vetzuren, bekend als omega-3 en omega-6, in vette vis, groenten en lijnzaad.

  • Borstel: Het ideaal is een borstel met natuurlijke haren en dikke, die zijn zachter dan synthetische en helpen bij het ​​bestrijden kroezen, plus ze bieden een rechte en golvend haar zeer zorgvuldig afgewerkt.

  • Kam: Gebruik een aparte prikkeldraad peinde desnredarte de elo, terwijl het nog nat is.Als het te dun op de knopen zal jam en schade aan de haarvezels te trekken.

  • Bescherming: Gebruik de tang voorzichtig want deze kunnen de haren beschadigen en het droog en saai. Breng warmte beschermer product voor (sommige bevattende siliconen) en vervolgens snel te werken, snel naar beneden glijden de krullen van haar, niet te verbranden.

  • Droger: Probeer niet te föhnen je haar elke dag. Warme lucht droog en uitgedroogd haar.Minimaliseert trekt en tranen met behulp van termoprotectores producten voor haar en breng een cool shot op het einde, om zich te vestigen en te koelen peindo. Nunga niet de föhn het mondstuk aan te raken, kan het verschroeien de cuticula. Het is handig om een ion haardroger, die negatieve ionen die het vochtgehalte van het haar behouden, aldus de helderheid uitzendt gebruiken.

  • Conditioner: Om een glanzende glans, haar moet in uitstekende staat, modoed een keer per week toepassen van een haarmasker of olie behandeling ponenciar helderheid.

Populaire posts van deze blog

Winter 2013 Kort Haar

Als je hebt besloten op de mode  kort haar 2013,  en u weet dat deze winter zal zijn de meest gewaardeerde en trends en u verwacht dat in het voorjaar zomer 2013, de korte zal regeren, omdat je niet denkt dat het moet zijn saai, want in werkelijkheid zijn er vele grote manieren om het te dragen. Vandaag geven wij u drie grote ideeën om de presentatie van  de winter 2013 kort haar. Of u waarschijnlijk zult voor haar te gaan met zachte golven, dan kunt u kiezen voor een kort haar winter 2013,  die niet zo kort en laat wat zekeringen licht golvend lang kun je net zo goed als wat alacias fantasie te genieten. Is het niet geweldig? En als je van de rechte die zoals u weet, een kort haar met een pony, is om je look en feel geweldig. Voor degenen die liever kort haar kort, dan profiteren styling die altijd in de mode, maar soms lijkt het niet, maar de  kort haar 2013,  zal ook de heropleving van pixie, heel kort en erg vleiend zijn.
Kort haar 2013 Charlize Theron bij de Oscars.   Charlize Theron is een adembenemende schoonheid, een van de meest bewonderde overal mee naartoe en altijd zegevieren op de rode loper, niet anders in deze editie van de Academy Awards, de Zuid-Afrikaanse schoonheid Ze heeft gelopen het milieu versiering gekleed in een wit Dior met een nieuw kapsel, kort haar, recht. En volgens de huidige mode, want dit is een stijl van   kort haar 2013   einde elk meisje die denkt dat opknappen zou moeten overwegen.  Het geeft een fris en jeugdig uiterlijk dan hun 37 Charlize ziet er spectaculairder dan wanneer jaar geleden in Hollywood debuut in "advocaat van de duivel".  Dus als je bang voor de korte, als modieuze voorbij is, zal geen problemen, of uit de mode gaat en we zien nog een beetje.

Rihanna Kapsels stijl

Kapsels Rihanna stijl,  ? bang om veranderingen in je haar te maken? uit angst dat mijn blik veranderd, er gaat niets boven een kijkje op Rihanna, de muziek diva is niet bang om er anders uitzien, en altijd weet te boeien met hun kapsels. Rihanna in de afgelopen jaren heeft een sterke stijging van zijn carrière had, heeft zich ook ontwikkeld met hun kapsels, het vaststellen van trends zoals het is beroemd. Reeds kort, steil haar, de bob in vele uitvoeringen is een van de meest gebruikte van Rihanna. Lang haar voor de eerste keer niet meer, maar op een gegeven moment wenden tot de pruik. Rihanna heeft echt geprofiteerd van zijn afbeelding voor een grote ster en deze kapsels maken deel uit van dat beeld van populaire icoon van de popmuziek te worden. Hier zijn de foto's van Rihanna met krullend, recht, lang, kort, kapsel voor feest verzameld, retro kapsel voor Rihanna is voor u, moet er geen limiet en altijd op zoek naar persoonlijke groei te veranderen.